Real or Fake? Part 1 The Start

Haj! :D Okej, så nu har jag börjat på en ny... vad tycker ni?
Jag kommer inte riktigt på ett bra namn.. just nu kallar jag den bara något. Så snälla, om ni kommer på ett namn som passar, kommentera det? :D
Och en sak till, jag vet att jag är lite...vad ska man säga? taskigt mot vissa av killarna i början, men jag lovar det blir bättre. Alla som är taskiga i början, kanske inte är det senare? ;)
Lots of love and enjoy! ^^
- NIALL SPRING! skriker Louis.
- Jag sa ju att det inte skulle gå, jag sa ju att något skulle gå fel.. Varför kunde ni inte bara ha lyssnat på mig? säger Harry medans de springer genom en massa gator.
- Jag visste det, vi är så illa ute nu, fortsätter Harry.
- Harry, inget kommer bli bättre för att du säger så. Va tyst och fortsätt spring, säger Liam.
- Men erkänn, det var kul! säger Louis.
Harry struntar i att svara. Visst hade det varit kul och spännande, men nu är de illa ute. Om Niall bara inte hade stött till den där lådan...
Killarna var ute på turne. Ikväll hade de haft en ledig kväll. Det skulle ha varit en bra kväll, en lugn och rolig kväll. Visst, den blev rätt rolig. Men lugn? Absolut inte!
Det hade faktiskt varit Harrys idé från början. Eller det var inte en idé då, det var mer några få ord som kom ut ur hans mun. ''Vi borde smyga oss in och kolla på''. Han trodde inte att någon skulle ta det seriöst. Men så fort han sakt det, började killarna sprida planner om hur de skulle kunna smyga sig in till omklädningsrummen på en victorias secrets fashion show. Det var många sjuka, hemska och outförliga förslag som kom upp. Egentligen inte så konstigt, de försökte ju smyga sig in på en victorias secrets fashion show. Själva tanken är sjuk. Men på något sätt nappade alla på den, förutom Harry då. Han sa hela tiden att han inte ville. Men han gick på något sätt med på det till slut.
Att ta sig in var svårt, svårare än de hade föreställt sig. De hade på något sätt glömt att de var ett känt pojkband. Och när ett pojkband går förbi en massa tjejer blir det kaos. Och ja, det blev kaos. Tjejer skrek och slängde sig efter de. Killarna fick springa så snabbt de kunde ifrån byggnaden. Efter att ha sprungit en bit hade de äntligen skakat av sig alla fans. Då var det svårt att hitta tillbaka, till sist förstår de att de hade sprungit igenom halva stan. Efter att ha gått i ungefär 1 timme, lyckades de äntligen hitta tillbaka till byggnaden. De kom in på en lite gränd, på baksidan av byggnaden. Egentligen hade de gett upp lite, men sedan såg de att ett fönster ståd på glänt. De bestämde sig för att klättra in i det. Vilket inte var helt lätt. Fönstret låg nämligen på 3 våningen.
- Jaha, det var kul att prova, men ska vi inte gå tillbaka nu? hade Harry sakt.
- Är du dum eller? Om vi ställer oss på varandra och klättrar lite, så klarar vi det! Var lite samarbets vilig nu Harry, hade Louis sakt som svar.
Harry hade inte haft något val. Han fick ställa sig på Liams axlar och få Zayn och Naill på sig. Louis stod nere på marken och dirigerade. Det hade varit svårt, och de hade trillat några gånger. Men tillsist hade Niall kommit in genom fönstret. Han försvann någon minut in i rummet, sen kom han tillbaka. Han sträckte ut huvudet ur fönstret och skrek:
- Jag är i några av mobellernas omklädningsrum! Modevissningen håller på just nu, skynda er upp!
Det tog inte lika lång tid att få in de andra. Liam och Louis hade fått klättra på väggarna för att komma upp. Men till slut var de alla inne.
- Fattar ni att vi är i ett victorias secret's omklädningsrum just nu? sa Zayn och skakade faktiskt av nervositet.
Killarna gick runt och kollade lite i rummet. Eller ja inte alla, Harry satt sig i en stol och kollade sig lite smått om kring.
Plötsligt hörs det röster utan för rummet.
- Shit de kommer! Kom, vi gömmer oss i garderoben! viskade Louis och hoppade snabbt in i en den rätt stora garderoben.
Killarna skyndade sig efter honom. Visst hade det varit smart att gömma sig i garderoben om man bara hade varit en eller två personer, men nu var de ju 5 rätt stora killar som var tvugna att tränga sig i garderoben som inte alls kändes lika stor när man satt i den. När alla desutom ville kolla ut genom dörren, blev det väldigt trångt.
- Grym show ikväll tjejer!
- Ja verkligen, det gick jättebra!
- Såg ni han där snygga i publiken? Han satt typ på rad 2 och hade en röd tröja på sig.
- Jo, jag såg nog honom, men så het var han ju inte..
- Joo! Och han kollade väldigt intresserat på mig... det kanske blir något där..
- Miranda, glöm nu bara inte att du är gift..
- Juste..
3 modeler hade kommit in i rummet. Killarna såg inte mycket från garderoben, men lite iallafall. Tjejerna började klä av sig. Snart stod alla i underkläder.
- Vi borde gå nu.. viskade Harry.
- Såklart inte, det är ju nu som det börjar bli intressant, svarade Liam tyst och fnissade. Alla de andra fnissade också, till och med Harry. Fast bara lite. Han måste erkänna, tjejerna var rätt snygg.
Plötsligt hör de ett högt : BOOM!
Det var Naill som hade råkat stöta till en låda med klackskor. Dörren till garderoben åkte upp och klackskorna och killarna flög ut på golvet.
- AAAHHHHHHHH! skrek tjejerna gällt.
- Shit.... SPRING! skrek Zayn.
Killarna skyndade sig upp och började springa.
- VI RINGER POLISEN! skrek tjejerna efter de.
De hann snabbt ut ur byggnaden. Som tur var det inga vakter som följde efter de. De fortsatte att springa ändå. Så långt bort de kunde.
Nu sitter de i turne bussen. Anfådda och svettiga.
- Det där var så sjukt..... KUL! säger Louis anfått efter en stunds villande.
- Ja! Det måste vi göra om. svarar Naill och ler.
- Ja, och den gången får du vara lite mer försikigt Naill... säger Liam.
- Hahah, jag ska försöka, svarar Naill och flinar.
- Tror ni verkligen att de ringer polisen? frågar Harry.
- Jag vet inte... hoppas inte det, svarar Zayn.
- Men so what? De har inga bevis på att vi var där, säger Louis och flinar.
Killarna skrattar.
- Mycket roligt, men tyvärr måste vi förstöra det roliga. Övervaknings kamror har filmat allt.
Två äldre personer kommer in i rummet. En kvinna och en man.
- Mamma? Pappa? Va gör ni här? säger Liam.
- Polisen ringde oss. Det ni gjorde är olagligt, svarar kvinnan.
Louis och Niall flinar.
- Detta är inte kul, killar. Ni kan få höga böter, samhälltjänst och kanske i värsta fall några dagar i fängelse, säger mannen.
Det fick tyst på killarna ordentligt. Att åka in i finkan var inte precis vad de hade lust på just nu.
- Vi kan ju inte åka i fängelse, vi har ju en turne.... säger Liam upphetsat.
- Lugn, ni kommer inte åka in i fängelse. Men ni kommer nog ändå få avrbryta eran turne.. säger mannen.
- VAA?! Så kan ni ju inte göra? Ge oss så många böter som möjligt, men avbryt inte turnen. Tänk på fansen, säger Zayn och hoppar upp från stolen argt.
- Ni borde ha tänkt på fansen innan ni gjorde något så här dumt. Vi kommer inte bara avbryta turnen, vi skickar er till en internatt skola, säger mannen.
- VAA!??! skriker alla förskräkt.
- Men vi har ju redan gått ut skolan! säger Harry.
- Vi vet, men vi tror det är bra om ni kommer bort från ert liv ett tag. Ni får lite repition, det är bara bra, svarar kvinnan.
- Men ni kan inte gör så, vi är alla över 18, ni kan inte bestämma över oss, säger Liam.
- Det är inte vi som bestämmer det. Det är polisen. Eran advokat har pratat med de som bestämmer straff och förhandlat fram denna lösningen. Ni kommer inte behöva vara där så länge, bara så länge som det behövs. Vi får se hur det går, svarar mannen.
- Men vår manger kan inte gå med på detta! säger Liam.
- Jo, vi har pratat med honom, allt går bra, svarar mannen.
Killarna blir tysta. De kommer inte på fler argumment.
- Shit, detta är ju helt sjukt... säger Zayn lågt.
- Jag vet... svarar Niall.

Kommentarer
Postat av: klara

asgrym, mer! :)

2012-02-21 @ 12:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0