Real or Fake? Part 4 Mr. Clark

Hej! Jag skulle bli jätteglad om ni kommenterar vad ni tycker, kom ihåg jag tål kritik! :D



När Harry kommer in i matsalen sitter Louis, Niall, Zayn, Liam och någon tjej vid ett bord i mitten. Harry antar att det är tjejen Tom snackade om. Harry kan se varför Tom tyckter att hon är så snygg.
Liam skiner upp när han ser Harry.
- Äntligen, säger han och går mot Harry. Hur är din rumskamrat?
- Helt okej, känner ju han inte så bra än, men han verkar trevligt. Din? svarar Harry.
- Hon är awesome! Först trodde jag att det skulle vara lite konstigt att ha en tjej som rumskamrat, men hon är riktigt cool, säger Liam.
Harry och Liam går tillbaka till de andra. Harry får ögonkontakt med Louis och ler. Han ler lite och försiktigt tillbaka. Liam och Harry sätter sig på ena sidan av bordet tillsammans med tjejen.
- Detta är Katy Benson. Hon är också ny här, lefter som oss, säger Liam och pekar på tjejen som sitter brevid honom.
- Hej, jag heter Harry Styles. Som Liam säkert redan har sakt är vi också nya här, säger Harry.
- Hej, säger Katy och ler.
- Okej, allihopa, välkomna än en gång här till vår skola Sorofy! Jag är er rektor Mr. Clark. Jag hoppas ni kommer trivas här på våran underbara skola.
Skolans rektorns hade kommit in i rummet. Han var en rätt gammal man (60-års åldern) med en stor öl mage, en rätt markant, brun mustasch och munk-frisyr. Han kollar runt på eleverna som sitter i matsalen.
- Har ni några frågor? säger han och ser så ointresserad ut som det går. Han vill tydligen inte ha några frågor, men han frågar för att det ska se ut som om han bryr sig. Vilket det är tydligt att han inte gör.
- Nähä, inte det? Då får ni gå till era första lektioner. Om ni har några klagomål, kan ni komma och boka ett möte med mig, säger han och börjar mot utgången.
När han går förbi Harry saktar han in. Hans ögon speras upp. Han får svårt för att andas och börjar gör konstiga ljud. Han vinglar till, och tillsist faller han, rakt in i Harry. Alla sitter helt stilla och tysta och väntar på att Mr. Clark ska resa sig upp. Harry rör sig minst av alla. Mr. Clark ligger fortfarande på honom. Gå av, gå av nu! tänker Harry. Mr. Clark börjar glidda ner mer och mer på golvet. Nu börjar alla förstå att Mr. Clark inte bara kommer resa sig upp.
- Mr. Clark? säger Katy till slut.
Inget svar.
- Mr. Clark? Kan du höra oss? säger Niall och går fram till honom.
Niall drar av Mr. Clark från Harry och lägger på rygg på golvet. Hans ögon var uppspärrade och hans hy var blek.
- Gud.. det ser ju ut som om han är död, säger Zayn och backar.
- Zayn! säger Liam och kollar argt på Zayn.
- Förlåt, men det gör ju det... svarar Zayn.
- Han andas nästan inte... Någon ring en ambulans! Snabbt! skriker Niall efter han har satt örat mot Mr. Clarks bröst.
Liam ringer snabbt efter en ambulans. Flera andra elever och lärare har börjat strömma in i matsalen för att se vad som händer.
Harry sitter kvar på samma stol som han har suttit på hela tiden. Han har inte rört sig ur fläcken. Folk skriker och gråter runt honom, men han sitter bara och stirrar rakt ut. Det ända han kunde tänka på var Mr. Clarks uppspärrade ögon. De var fylda av oro. Som om han visste att bara några sekund senare skulle han ligga på golvet medvetslös. Ögonen var bedjande efter hjälp. Han hade sett på Harry som om Harry kunde gör något. Harry kan inte sudda ut tanken på Mr. Clarks ögon. Den satt fast på näthinnan.
-
Bilden hade fortfarande inte försvunnit, men den har tunnats ut lite i alla fall. Kl. är 23.30 och Harry ligger inne på sitt rum i nedredelen av våningsängen. Ovanför honom ligger Tom och snarckar högt. Harry är van vid snarkningar vid detta laget. Louis, Niall och Liam snarckade väldigt mycket och efter flera nätter i samma hotelrum som de hade han lärt sig sova när andra snarkade.
Han vänder sig om i sängen och tänker sig tillbaka på hur dagen har sätt ut.
Att komma till skolan hade varit konstigt, men på något sätt kändes det skönt. Ibland kunde han bli lite trött på ''kändis världen'' med skrickande fans, paparatzi, falska ryckten och haters. Hela denna dagen hade han klarat sig utan allt det där. Det var skönt. Men dagen hade inte varit helt lätt ändå. Efter att ambulandsen hade hämtat Mr. Clark skulle alla gå tillbaka till sina lektioner. Harrys första lektion var Engelska. Hans engelska klass hade också Liam, Louis, Niall och Zayn varit i. Han och Liam hade suttit brevid varandra. Klassrummet var tydligt uppdelat. Lefters på ena sida, righters på andra. Detta med att vara ''lefter'' eller ''righter'' hade varit större än vad Harr hade trott. Man kan tydligt se vem som var vem. Lefters har röda armband, Righers blå. Lefters pratade bara med andra lefters, righters pratade bara med righters. Detta hade Louis sakt till honom innan. Det var tydligen något som hans rumskamrat Mike hade sakt.
Under engelska lektionen hade Louis och Harry fått ögonkontakt många gånger, men Louis hade snabbt tagit bort bliken när det hände.
Harry hade pratat med lite andra lefters under dagen. Alla hade varit trevliga, och väldigt få hade vetat vem han var. Men alla tyckte det var coolt när han och Liam berättat om One Direction och mycket vad de hade hänt de. De hade berättat mycket, och de kommer säkert berätta mer, men det var en sak de aldrig skulle prata om med någon och det var varför de hade kommit hit egentligen. Det hade de alla lovat innan de åkte hit.
Harry blundade och somnade ovanligt snabbt. Det sitta han tänkte på var Mr. Clarks bedjande ögon.
-
- AHHHHHHHHHHHHHHHH!
Ett stökligt skrik väcker Harry. Han hinner inte se mycket innan han får något framför ögonen. En halsduk eller något liknande binds runt hans huvud och täcker hans ögon. Någon bär drastiskt upp honom ur sängen och går iväg med honom. Harry börjar få panik, han vet inte vem som bär honom, eller vart de är på väg.
Han blir nedsatt på en stol. Det är kallt. Han börja misstänka att han är utomhus. Någon tar av hans ögonbindel. Först ser han inget. Men efter en stund vänjer sig hans ögon till mörkret. Som han trodde är han utomhus. Han ser en skog inte långt från honom. Men han ser inte en enda levande själ. Han är helt bunden med hårda rep till stolen han sitter på.
- Hallå? säger någon precis bakom honom.
- Liam? säger Harry.
- Harry? Vad händer? Varför är vi här? säger Liam.
- Ingen aning.. är du också fast bunden?
- Ja.
- Usch det är kalt...
- Inte så farligt.
- Nä, men du har på dig pyamas.. Jag sitter här helt naken.
Liam skrattar.
- Liam! Detta är inte kul, jag kan frysa till döds, säger Harry alvarligt.
Liam bara fortsätter att skratta.
De sitter där en stund, utan att veta vad som har hänt eller kommer hända.
Plötsligt ser Harry hur personer börjar strömma ut ur skogen.
- Liam.. jag ser hur folk kommer, säger Harry.
- De kommer här också... svarar Liam.
De kommer springandes från alla hål. När de närmar sig känner Harry igen många av de. Han ser Tom och några andra killar han hade pratat med tidgare idag.
Nu står alla runt i ring omkring Harry och Liam.
- Vi har samlats här idag för att välkomna Harry Styles och Liam Payne! Ska vi inte ge de ett ordentligt välkomnande? Som vi alltid gör? skricker Tom med mörk röst.
Alla killarna skricker och springer fram till Liam och Harry. De har alla sprut-grädde i handen och sprutar allt vad de kan på Harry och Liam.
Liam och Harry sitter där och skrattar. Detta var ett lite udda välkomnande...

Kommentarer
Postat av: Johanna

SAY WHAT! Det var jättebra! Men gud vad jag blev förvånad, det hade jag inte väntat mig. Och nu blev jag sugen på grädde...! ;)

xoxo

2012-02-23 @ 22:36:59
URL: http://ggottabeyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0