Real or Fake? Part 5 Love?

Bättre sent än aldrig? Eller? (:
Louis sov. Djupt, djupt. Han drömde sig tillbaka. Bort, bort, bort från detta. Han ville hem. Även om han trivdes här, älskade han sitt liv där hemma. Det var så underbart. Han kom från ett ställe där han var lite mobbad och inte så omtyckt av många till ett ställe där det fanns tjejer över allt som älskade honom. Klart han saknade det. Han ville inte tillbaka till skolan, han ville ut och uppleva världen! Inte sitta i en skolbänk... Han ville resa, träffa nya människor, spela in musik, träffa tjejer, uppleva otroliga saker....
Plötsligt dras han ut ur sina drömmar och tankar och tillbaka till verkligheten. Han kände en kall dusch komma över honom. Och nu menar han en riktig kall dusch, bokstavligt talat. Han öppnade ögonen och vattnet ran ner från håret. Genom vatttnet ser han att han sitter i ett dusch rum. Han kollar runt sig, där satt både Niall och Zayn i två andra duschar. Alla tre är fast bindna till stolar.
- Va händer? sa Louis.
- Inte en aning. Ja vaknade av att någon bar mig ur sängen och tog mig hit, svarade Niall.
- ÅHHHHH, det är kalt! sa Zayn.
- No shit... sa Louis.
- Ohhhhhhhh, ohhhhhhh, ohhhhh.
Spökliga ljud ekade i rummet.
- Någon där? sa Niall lågt.
- Ohhhhhhh, ohhhhhhh, ohhhhh!
- Hallå?! skrek Louis.
- Niall Horan...Louis Tomlinson... Zayn Malik..... sa den spökliga rösten.
Vatten fortsatt rinna över Louis. Det var kalt. Sååå kalt.
- VÄLKOMNA TILL RIGHT! skrek rösten.
En massa killar sprang in i duschrummet. Alla hade med sig ett eller flera paket ägg. De kastade alla äggen på Louis, Zayn och Niall.
- AHHHHHH, skrek Zayn.
Louis och Niall bara skrattade.
-
Liam kom in genom dörren.
- Tja! sa Soe som låg i sängen med musik i hörrlurarna.
- Hej, va lyssnar du på? frågade Liam.
- Vet du va? Jag tänkte att jag skulle lyssna lite på er musik, den är faktiskt riktigt bra! Inte sån musik jag brukar lyssna på men det var faktiskt bra. Jag gillar den där I wan't, sa Soe.
- Awesome! Tack så mycket, svarade Liam och log.
-
Harry kom gåendes i korridoren. Skolans korridorer var fina. Hela skolan var fin och gammal. Det är lite som ett slott, många rum och mycket utsmyckade väggar. Katy kom gåendes i andran änden av korridoren. Hon kollade upp på Harry och log. Harry log tillbaka. Hon hade på sig på sig en blå sommarkläning, bruna balerina-skor, ett vitt nitarmband och lila solglasögon i håret. Hennes hy var väldigt blek och den sken. Hennes tänder var ennu blekare och när hon log bländar det nästan Harry (okej kanske lite överdrivet, men nästan iallafall). Hennes ögon var stora och gröna. Hon var vacker. Harry har inte tänkt på det innan - han hade bara tyckt hon var snygg, efter som Tom tyckte det - men hon var faktiskt vacker. När de hon är lite framför Harry slapp hon blicken från hans ögon och kollade generat ner på golvet. Hon fortsätter ut ur korridoren.
-
Det är sent på kvällen. Killarnas andra dag på skolan hade det inte hänt så mycket på. Bara en vanlig dag i skolan. Det var som om de drogs tillbaka 2 år i tiden. Inga skrickande tjejer, inga paparitzi, inga ryckten, ingenting. Det var skönt. Det var ingen som dömde de.
De satt runt två eldar. Lefters på ena sidan, righters på andra.
Liam satt brevid Soe och grillade marschmelows. De skrattade åt allt. Liams marschmelows råkade ramla av pinnen, detta tyckte Soe var hur kul som helst.
Harry satt och pratade med Tom. Han satt och pratade om någon fotbolls match som han hade sätt häromdag. Harry lyssnade bara lite halvt och ibland säger han ''jaha''. ''jaså'' eller ''va kul''. Han kollade på Katy. Hon satt med några andra tjejer och pratade på andra sidan av elden. Man såg inte mycket, men lite. Harry kunde inte sluta stirra. Hon var så fin. Hon mötte hans blick. Hon log. De satt och tittade på varandra länge.
- Och sen i slut minuten så tar Messi bollen, kontrar och sätter den! Fattar du hur snyggt mål! Fattar du? Harry? Hallå Harry? sa Tom.
Harry hade glömt säga ''jaha'' ''jaså'' eller ''va kul'' den här gången.
- HARRY?! sa Tom och skackar Harry.
- Oj, förlåt... jag tänkte bara på en sak... sa Harry och försöker slita blicken från Katy.
Tillsist lyckades han och kollade på Tom. Han såg surt på Harry.
- Vadå? sa Harry och flinade.
- Jag ser hur ni kollar på varandra, sa Tom.
- Va? Vem? frågar Harry.
- Du och Katy, svarade Tom.
- Men komigen! Nä det tror du inte! Det skulle jag inte kunna göra mot dig, Tom! sa Harry. Efter den välkomsten jag har fått av dig, kommer jag aldrig kunna göra något sånt mot dig.
Tom kollade länge på Harry.
- Du har väl rätt. Förlåt.. sa Tom.
- Äh, det är lugnt.
Harry mådde shit. Bara helt shit. Vad skulle han göra? Man kan inte ändra känslor. Men Tom hade faktiskt varit den bästa vännen man kunde få så här snabbt. Bara två dagar hade de känt varandra, och de var redan väldigt nära. Harry bestämde sig för gå en liten tur, bara för att komma bort från allt en stund.
- Jag kommer snart tillbaka, ska bara fixa en sak, sa Harry, reste sig upp och gick iväg.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det var jättebra! Skriv mer! :)

xoxo

2012-02-26 @ 18:36:11
URL: http://ggottabeyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0