Real or Fake? Part 7 Something strange...

Jag är lite osäker på denna delen... vad tycker ni?
Lite fakta jag inte har berättat innan: Detta utspelar sig på sommaren. Skolan de går på är en skola för folk som ligger efter i skolan eller behöver på något sätt mer hjälp (typ en sommar-skola). De har inte så många lektioner och softar mest, som ett kollo.
-
Harry och leftarnas fotbollslag var på väg ut på fotbolls planen. Harry hade på sig vanliga gympa kläder (mjukisbyxor och en T-shit) och de andra hade på sig fotbolls tröjor och shorts. Deras fotbolls lag består av både killar och tjejer.
''Okej, Harry, är du redo?'' frågade Soe som var lagkapten för laget.
''För vad?'' sa Harry.
''Vi tänkte spela en tränings match'' svarade Soe och började dela in folk i två lag. Harry kom i samma lag som Tom, 2 andra killar och 2 tjejer.
''Okej, Harry du får vara anfallare, eftersom det är det vi saknar'' sa Tom. ''Daniel är också anfallare. Emma är mittfeltar, Caroline och John är backar, och jag är målvackt. Allt okej?''
Alla nickade och gick ut på planen.
Daniel var en blond kille som såg ut att vara några år yngre än Harry. Daniel kollade på Harry och sa:
''Lycka till!''
''Tack, detsamma.'' svarade Harry.
Matchen startade. En kille i andra laget fick bollen först. De passade runt lite i laget medas de rörde sig längre upp planen. Harry försökt bryta några passningar, men det gick inte så bra. Det blev en hård fajt om bollen mellan Emma och en kille i det andra laget. Emma lyckades äntligen få bollen och började dribbla med bollen samtidigt som hon sprang längre upp på planen. Harry sprang efter. När han kommer in i straffområdet är Emma lite bakom honom och på andra sidan planen. Hon dribblar förbi en i det andra laget och lobbar bollen mot Harry.
''HARRY!'' skrek hon så att han ska förstå att bollen var till honom.
Harry visste inte vad han skulle göra. När bollen kommer flygandes tar han ner den med bröstet. Det gick oväntat bra, faktiskt. Bollen landade framför hans fötter. Han kollade runt sig, en i det andra laget hade börjat springa mot honom. Harry börjar springa med bollen. Han har ingen aning om vad han gör, han bara gör något. Han skjuter iväg bollen mot målet. Bollen hamnar i högra krysset. Målvackten slänger sig efter bollen men hinner inte innan bollen går in. Harry kan inte fatta det, han hade faktiskt gjort ett mål! Han var väldigt nöjd just nu.
Fotbolls matchen fortsätter i ungefär en halv timme. Harrys lag vinner med 4-2. Han hade gjort ett av målen, och det var han glad över.
''Sjukt bra Harry!'' sa Tom och kom gåendes mot Harry. ''Träna lite mer, och du är en av våra bästa spelare!''
''Tack! Det var faktiskt riktigt kul!'' sa Harry.
Soe kom gåendes mot de.
''Hey, Harry! Skulle du vilja ha en privat lektion med mig ikväll?'' frågade hon.
''Gärna, skulle vara kul!'' svarade Harry. ''När?''
''Kom hit 19.00, ses!'' sa Soe och sprang in i omklädningsrummet.
-
ZAYN:
Zayn satt inne på sitt rum och spelade mobilspel.
Zac komm in i rummet.
''Tja!'' säger han.
''Hej, var har du varit?'' frågade Zayn.
''Jag satt där nere och pratade med Emelie och Sarah'' sa Zac.
Emelie och Sarah var två righters som både granne med Zac och Zayn.
''Jag skulle bara upp och hämta mina solglassögon, jag går ner nu igen. Vill du med?'' frågade Zac, tog upp sina solglassögon från bordet och gick mot dörren.
''Visst.'' svarade Zayn och gick ut ur rummet med Zac.
-
Zayn och Zac kom ner till Emelie och Sarah som satt i två solstolar utanför huset. Zayn och Zac satt sig på två andra solstolar brevid Sarah och Emelie.
''Hej Zayn!'' sa Emelie och log mot Zayn.
''Tja!'' svarade Zayn.
De satt helt tysta ett tag i solen. Zayn såg att Harry och Liam kom ut från Leftarnas sida. De satt sig på två solstolar en bit bort från Zayn och de andra. Han hör att de pratar, men han hör inte om vad. Det verkar som om Harry har sakt ett skämt eftersom Liam börjar skratta väldigt mycket.
Plötsligt vände Harry sin blick mot Zayn. Harry log. Det gjorde Zayn också. Han var precis på att vinka till de när Emelie sa:
''Jag hörde att han där är med i leftarnas fotbollslag'' Hon pekade diskret på Harry. ''De kommer inte ha en chans mot oss i år! Vi kommer krossa de!''
''Ja!'' sa Zac och skrattade.
Zayn bestämde sig för att inte vinka. Han vänder blicken från Liam och Harry och tillbaka till de andra.
Efter att ha suttit där en stund gick Emelie och Sarah in och det var bara Zayn och Zac kvar. En stund senare gick också Harry och Liam in i huset. Zac och Zayn var helt själva på bakgården. Zac vände sitt huvud mot Zayn. Zayn log.
Sen gick allt så snabbt. Zayn förståd inte riktigt vad som hände. Zac hade luttat sig fram mot Zayn. Deras läppar hade möts. Kyssen hade inte varit lång, men den behövde inte vara längre. Zac reste sig upp och började gå in.
''Tack.'' sa han innan han gick in i huset igen.
Zayn satt kvar där helt ensam. ''Vad hade precis hänt? Betyde det där något? Är jag gay?'' tänkte han.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det var jättebra!

Är det bara jag eller? För jag tyckte slutet var skit komiskt, håller på att dö av skratt! xD

xoxo

2012-03-01 @ 17:00:23
URL: http://ggottabeyou.blogg.se/
Postat av: Saga

SKIIITT bra mer???

2012-03-02 @ 16:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0