Real or Fake? Part 8 Make The Problem Disappear

Förlåt för ett väldigt ''djupt'' kapitel.. Hehehe xD Kommentera gärna vad ni tycker! ^^
BTW! Tack så sjukt mycket för alla fina kommentarer! Ni är underbara! :D
OCH! Jag kommer förhoppningsviss lägga ut en del till ikväll/natt, som kommer vara lite roligare! :D



Previously
Sen gick allt så snabbt. Zayn förstod inte riktigt vad som hände. Zac hade luttat sig fram mor Zayn. Deras läppar hade mötts. Kyssen var inte lång, men behövde inte vara längre. Zac reste sig upp och började gå in.
''Tack.'' sa han innan han gick in i huset igen.
Zayn satt kvar där helt ensam. Vad hände precis? Betyde det där något? Är jag gay? tänkte Zayn.
-
Zayn har suttit ute i solen så länge att solen nästan hade försvunnit bakom träden på andra sidan av bakgården. Han tänkte på mycket. Han hade aldrig haft svårt med förhållande och hur han kände för. Men då hade det varit med tjejer. Men nu var det inte en tjej han tänkte på, det var en kille, Zac Ball. Killen som precis hade kysst honom. Zayn hade aldrig känt så här för någon innan. Han var rädd för att förstöra något. Han var rädd att om han frågade vad kyssen betyde, skulle Zac bli sur och lämna honom. Zayn ville egentligen bara gå in och prata med Zac. Men han var för rädd för det.
Han var också rädd för att någon kanske hade sätt vad som hänt. Det hade inte varit någon ute på bakgården när det hände, men vem vet någon kanske hade sätt det från ett fönster? Han började bli rädd för vad som skulle hända med hans ryckte, hur folk skulle uppfatta honom om de visste att han hade kysst en kille och gillat det.
Zayns mage kurade. Han bestämmde sig för att gå in och se om det fanns någon mat.
-
HARRY:
Harry var på väg till fotbollspalnen för sin privat fotbolls-lektion med Soe. Klockan var redan 10 över 7. Han var lite sen, men han hade inte orkat gå ditt tidigare eftersom han hade så mycket att tänka på just nu.
Han hade på sig samma gympa kläder som han hade haft innan på dagen. Soe hade sakt att hon hade beställt riktiga left-fotbolls-kläder till honom och de skulle komma i början av nästa vecka.
Harry kommer fram till fotbollsplanen som är upplyst med lite lampor här och var. Soe ståg mitt på planen och triksade med en boll.
När hon såg Harry höjede hon på ögonbrynen och säger:
''Äntligen! Du är lite sen...''
''Ja, förlåt.'' sa Harry. ''Det tog lite längre tid en vad jag trodde att gå ner hit..''
Det är en stor, fett lögn! Det verkade Soe förstog det när hon sa sarkastiskt:
''Jaså...'' och hon fortsatte normalt ''Sak vi börja då? Jag ställer mig i målet och så får du skjuta lite.''
Harry gick fram till bollen. Han kollade skeptiskt på den. Han var verkligen inte på humör för detta.
''KÖR!'' skrek Soe från målet.
Harry tog sats. Han sprang fram till bollen och sköt iväg den. Bollen gick som ett rakt streck fram till Soe. Den stannade framför Soes fötter och hon behövde inte äns röra den.
Hon sa inget utan kollade bara småt surt mot Harry och kastade tillbaka bollen till honom med en väldig fart. Harry fångade bollen och försöker igen. Det gick lite bättre, men Soe fångade lätt bollen. Tredje skåtet han sköt är inte bättre. Soe tog upp bollen och istället för att kasta tillbaka den till Harry, tog hon med sig den och gick med raska steg mot honom. Harry började faktiskt bli lite rädd för att hon skulle slå till honom. Med hennes stora och muskulösa armar skulle det nog gjort väldigt ont. Soe verkade ha läst hans tankar när hon sa:
''Var inte rädd, jag tänker inte slå dig. Men jag ser att du inte är dig själv just nu. Något stör dig. Du är förvirrad, arg eller ledsen. Nej, jag tänker inte begära att få reda på vad det är. Men jag vet hur det är att vara besvärad av något och inte kunna fokusera på fotbollen. Jag brukar tänka så här när det händer: Bollen är problemet. Spelar ingen roll vilket problem du har. Kärlek, hat, död, ryckten ect. Du vill få bort problemet, eller hur? Du vill att problemet ska försvinna. Andvänd din ilska över att problemet finns som din dragkraft. Få bort problemet. Få problemet rätt.''
Hon gav honom ingen chans att svara utan lämnade bollen efter sig och marscherade bestämt tillbaka till målet.
''Försök igen!'' skrek hon och gjorde sig redo.
Harry tog några sekunder att ta in allt Soe hade sakt. ''Få bort problemet''
Han tog sats och sköt i väg bollen. Den flög rakt upp i vänstra krysset. Soe slängde sig efter bollen men hann inte hindra bollen innan den gick in i nättet. Hon föll ner på jorden. Hon reste sig upp och borstade av hennes knän för att få bort lite smuts.
''Precis. Fortsätt så!''
De fortsatte träna i ungefär en timme. Sedan satt sig Harry på läktaren och Soe gick tillbaka till huset.
Det var helt mörkt runt Harry. Bara några få lampor lyste på lektaren. Han satt och kollade rakt ut. Han hade ingen ide om vad han kollade på, han kollade bara ut i mörkret. Han visste att han var tvungen att tänka igenom allt nu, bara för att liksom försöka förstå allt. Det hade börjat med att han och Liam hade varit ute på bakgården på eftermiddagen. De hade suttit där och pratat om Harrys första träning med fotbolls laget. På andra sidan gården hade Zayn och några andra Righters suttit. När de hade suttit där en stund hade några av de som satt med Zayn gått in och det var bara en kille kvar. Liam och Harry hade gått in, men Harry hade glömt sina solglass ögon ute på bakgården. Han var på väg ut och stod vid den stora glass dörren när han såg vad som hände. Zayn och killen som satt kvar med honom hade börjat kyssas. Harry försod inte och hade bara stått tyst och stirrat. När killen sen gick in i huset gömde sig Harry för att killen inte skulle se honom.
Harry visste inte om det han hade sett hade varit verkligt. Det var så... konstigt. Inte för att det var något fel på homusexuela eller så, han hade bara inte kunnat föreställa sig Zayn som gay. Visst Zayn fixade och trixade mycket med sitt utseende men Harry hade aldrig trott att det hade något att göra med Zayns ''sexuela hållning''.
Sedan var det en annan grej som också gjorde honom förvirrad. Det var Katy. Hon var allt han någonsin hade velta ha i en tjej och hon verkade intresserad i honom också. Men det var ju bara det att Tom fanns också... Tom hade en stor cruch på Katy, och han skulle bli väldigt sur om Katy och Harry skulle bli tillsammans.
''Vad gör du här?'' sa en välbekant röst plötsligt bakom Harry. Han vände sig om och där stog Katy. Hon log.
''Har precis tränat lite fotboll. Jag satt mig här för att fundera lite bara.'' svarade Harry. ''Vad gör du själv här?''
''Jag brukar gå hit ibland. Man kan liksom vara lite borta från allt och tänka här.'' sa Katy och satt sig ner bervid Harry på träbänken.
De kollade in i varandras ögon. Harry ville göra det. Han ville kyssa henne. Nu. Men Tom...... Nä! Han bestämde sig för att inte bry sig om Tom just nu, Katy var för vacker. Han kysste henne. Och fick kyssen besvarad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0